RAGNAROCK

TUNE VIKING (jeg) har søkt om varemerkebeskyttelse for logoen nedenfor. Domenet ragnarock.com er til salgs til en høyere pris enn jeg kan tilby i øyeblikket, men jeg håper at sponsorer og investorer ønsker å bidra. I mellomtiden har jeg registrert ragnarock.se og kan jo til nøds skjele over til søta bror for en fika.

Nettarrangement i stedet for fysisk samling på Litteraturhuset

Da de nye Covid-19 reglene har ført til at samlingen på Litteraturhuset torsdag 26. november klokken 18.30 til 20.00 er blitt avlyst, så blir det på samme tid samling kun på nettet for denne gang. Når Corona-restriksjonene atter løsner grepet kommer jeg tilbake med en ny tid for et nytt fysisk arrangement, det blir om kort tid.

Her er lenken til arrangementet på facebook.

Lesestoff til møtet

TUNE VIKING inviterer til treff på Litteraturhuset i Oslo torsdag 26. november fra klokken 18.30 til 20.00, i Kverneland-salen. Inngang er gratis og påmelding kan gjøres til chl@tuneviking.com. Hjertelig velkommen! I lenken nedenfor finner du prosjektbeskrivelsen som skisserer hva planene går ut på. Jeg understreker at INGEN av de personer eller selskaper som nevnes i dokumentene har inngått noe samarbeid med TUNE VIKING, alt er hypotetisk og ønsker fra min side.

Norsk prosjektbeskrivelse i Google docs.

English_project_description_in_google_docs.

Francais decrition du projet en google docs.

Seminar 26. november

TUNE VIKING har booket Kverneland-salen (16 seter) på Litteraturhuset i Oslo torsdag 26. november for å presentere selskapet og legge fram planene vi har jobbet med siden 2015. Mange har blitt kontaktet for å spre budskapet og vi håper at en samling med interesserte mennesker kan bidra til at prosjektet får vann under kjølen og vind i seilene.

Vi setter i gang klokken 18.30 og holder på til ca. 20.00. Påmelding til chl@tuneviking.com. Inngang er gratis.